De club voor exclusieve klanten van Real Hair Exclusive

Het is niet alleen het product, maar ook onze goede naam dat een goede style afdwingt!

Real hair is een bedrijf dat specialiseert in echt natuurlijk remy hair, zonder synthetische toevoegingen. We zijn het zwarte label daar waar het gaat om "real natural hair".

De persoon achter dit product, de oprichtster en directeur, Andrea Farias, is geboren in Brazilië en heeft meer dan 20 jaar ervaring met "weaves" en "extensions".

Deze Braziliaanse heeft oog voor kwaliteit!

"Mijn doel is om een lange termijn relatie aan te gaan met mijn klanten. Door het uitsluitend bieden van kwaliteitsproducten is klanttevredenheid altijd gegarandeerd.
Als je dan toch "je haar laat doen", doe het dan goed en doet het met style! Het eerste waar mensen naar kijken is je gezicht en dan valt je haar altijd op."

Andrea Farias

Real Hair Exclusive is opgericht door Andrea Farias
Zij is de eigenaresse van vier bedrijven die gespecialiseerd zijn in real natural hair, voor zowel kapsalons, kappersscholen en fabrikanten. Eén van haar bedrijven is een groothandel.

Wholesales levert aan "hair to hair salons", winkels, kapsalons, scholen, pruiken manufactures, en een ieder die grote hoeveelheden haar wil kopen.

Andrea Farias heeft tevreden klant over de hele wereld, met een diversiteit in achtergrond en ras, waarondere veel "celebrities", klanten uit de fashion- en show bussiness wereld, zoals zangers en top models.

My favorite products.

No favorite products have been determined just yet.

favorite_border 0
favorite_border 0
favorite_border 0