De producten van Real Hair Exclusive

Alle producten en haarstukken van RealHair zijn met zorg geselecteerd door ervaren medewerkers. Alle haarstukken zijn gecontroleerd op kwaliteit wij verkopen allen maar remy kwaliteit real natural hair en geen mix tussenin.

Het haar is afkomstig uit verschillende landen over de hele wereld. Dit betekent dat wij kunnen voorzien in de behoefte van een uiteenlopende groep mannen en vrouwen over de wereld.

Wij hebben de capaciteit om onze klanten kleine en grote hoeveelheden natural hair aan te bieden. Wij verkopen zowel aan particulieren als aan de groothandel en wij hebben een grote voorraad en variaties om het beste natuurlijke haar onze klanten aan te bieden.

RealHair verkoopt haarstukken per 100 gram in bulk (kleine en grote hoeveelheden) of in banen om te weaven. De haarstukken zijn vanaf 10 inches (25 cm) tot 32 inches (80 cm) verkrijgbaar.

De RealHair haarstukken kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Voor weave pieces je kan zelf de hoeveelheden bepalen: bij een bestelling in de online shop,of bestelling per fax of telefoon of email.

Wij verkopen allen maar handgemaakt weave en geen machine weave. Met handgemaakt haar kan je langer mee zonder dat de haren makkelijk uit de banen vallen want het weft is heel fijn.

Groothandel

De order is mogelijke vanaf 5 kilos voor bulk haar (los haar) , en weave pieces vanaf 250 pieces. Voor groothandel je kan bestellen per fax, telefoon email. Of kom langs in 1 van onze shops.

Alleen als je alle informatie over jouw zaak geeft, zoals kamer van koophandel contract, adres en telefoon kan je groothandel prijst list krijgen wij verstrekken onze groothandel prijzen alleen maar aan serieuze klanten.

Pruiken en haarstukken

Pruiken en haarstukken is voor particulieren zoals voor groothandel. Voor particulieren hoeveelheden naar keuze. Groothandel Pruiken en haarstukken vanaf 50 stuks.

7f27b3aff5b790d81f0b57865ff3392eb9089d00_shop-online-banner-en.png

My favorite products.

No favorite products have been determined just yet.

favorite_border 0
favorite_border 0
favorite_border 0